Varför föredrar Takeaway bröder elektriska skotrar?

- Aug 04, 2018-

Efterfrågan på take-out är snabb och punktlig, och den lilla kompisen tjänar bara en hårda pengar, så när det gäller transport val, låg kostnad och hög effektivitet naturligt blivit den mest berörda punkten för bröderna take-away.

Som ett resultat, blivit motorcyklar och elfordon naturligt det bästa valet för takeaway bröder. Inköpskostnaden för skotrar med ett deplacement på mindre än 150 cc är oftast mindre än 10 000 yuan, och inköpskostnaden för lång livslängd elfordon i allmänhet inte överstiger 8 000 yuan. Bränsleekonomin av motorcyklar är välkänt, och kostnaden för laddning av elfordon är nästan försumbar.

När det gäller cyklar för take-away, såvida avståndet är mycket nära eller akut användning, det finns oftast ingen bror som kommer att försöka detta tidskrävande och arbetsbesparande innebär.

På grund av trafikstockningarna i staden, för att minimera tidsfördröjningen orsakas av trafikstockningar, flexibel och ljus funktioner i elektriska fordon och motorcyklar har utnyttjats fullständigt och kan lätt korsa gator.

Dessutom behöver take-away bror bära ett begränsat antal take-outs varje gång, bärförmåga av elektriska bil eller motorcykel kan vara helt nöjd, upp till två take-out lådor, fast på fästet bakom bilen.

http://www.greenescooter.com/

企业微信截图_20180804151632.png