Elektrisk Scooter Plastfärg

- Jun 06, 2018-

Plastdelar av elektriska skotrar är huvudsakligen refererade till som skal. Vanligtvis ersätts plastdelarna med samma modeller. Under förfarandet är färgerna huvudsakligen olika, och plastdelarna hos elfordon är under tillverkning. Den använder huvudsakligen sin ABS-engineering plast, och den bearbetas genom spraymålning och andra processer.

Den ursprungliga färgen på elektriska scooterplastdelar är nästan gul och under tillverkningen kommer vissa tillverkare effektivt att använda sina PP-plaster för att minska deras kostnader, och till viss del kommer det till exempel att vara svarta material som kan användas. Tillverkad av återvunnen plast, så det bör väljas vid inköpsdatumet (mjölkgult, mjölkvit).

När elbilar köps är den första som bestäms ett visst märke av bil. Först och främst är det nödvändigt att titta på bilens utseende. De viktigaste är att titta på plastdelar av elbilar, primers, topplacker och lack. När den används kommer den effektivt att påverka de slutliga resultaten av olika märken av färg. Naturligtvis, när vi väljer en bil, har vi ingen möjlighet att känna till fordonets specifika färgmärke, men vi kan bedöma färgens kvalitet beroende på färgens effekt.

I elektriska fordonets plastdelar, under normala omständigheter, kommer den goda lackytan att se väldigt tydligt ljus och djup naturlig färg, i viss utsträckning bör det inte finnas ojämn färg och färg eller ett stort område av grop eller stötar. Applique-processen är jämn och färgen är jämnt täckt.

Under solljuset är plastdelar av elektriska fordon ljusa och färgstarka. Under processen är färgen tjock och kvalitet, och den viktigaste punkten är att överväga färgens anti-ultraviolett förmåga, många modeller av bilfärg. Det finns inget tillsatt anti-ultraviolett medel, bilen kommer gradvis att blekna efter långvarig exponering för solen, särskilt vitfärg, mer benägna att blekna eller missfärga problem. Eftersom sådana problem inte kan bestämmas omedelbart, är det möjligt att observera om det finns fadingproblem i bilhandlarens bil och göra en grundläggande bedömning. Kvalitetsramen på bilramen bestämmer direkt bilens säkerhetsprestanda.

http://www.greenescooter.com/