Elektrisk cykel kanadensisk standard

- Jun 14, 2018-

Sedan 2001 har den kanadensiska federala säkerhetslagen krävt definitionen av standarder för motorhjuliga cyklar (PAB). Den definieras som en två- eller trehjulig cykel utrustad med en elmotor på 500 watt eller mindre och kan trängas upp med två meter utan el. Dessutom måste det enligt kraven för säkerhetskrav uppgå till högst 32 kilometer, och tillverkarna måste märkas tydligt i kroppen för att informera om detta är en elektrisk cykel, men varje kanadensiska provinsens krav på elbilar är inte desamma, följande kort kolumn Krav för de berörda provinserna.

图片1.jpg

1. Alberta: Provinsen tillåter att elektriska cyklar rider juridiskt på vägen, men gränsvärdena är 32 kilometer, den maximala motoreffekten är 750 watt och totalvikten får inte överstiga 35 kg och föraren måste ha en säkerhet hjälm.

2. Ontario: Provinsen är en av Canadas längsta tillåtna elektriska cyklar. Den 4 oktober 2006 tillkännagav Ontario transportminister att elektriska cyklar kan vara officiellt på väg enligt federala standarder och elektriska cykelförare måste vara minst 16 år och måste ha en säkerhetshjälm när man observerar cykelregler. Max fordonets maximala vikt är begränsad till 120 kg och det maximala bromsavståndet är 9 meter. Den modifierade motorens hastighet är förbjuden att överstiga 32 kilometer per timme. Dessutom är elektriska cyklar inte tillåtna på 400-seriens motorvägar, motorvägar eller andra förbjudna områden, och är inte under 16 år. Bär en kvalificerad hjälm böter 60 till 500 dollar.

http://www.greenescooter.com/