Vinterstaden underhåll aluminium legering E-Bike Essentials

- Jan 28, 2019-

1, batteritiden är inte den mindre desto bättre

Många människor kan känna att de brukar rida mindre på elektriska fordon, och även cykla inte dem för länge, tänker att den tid som tillbringas på sådana elektriska fordon batterier håller längre. Batteriet kan i själva verket endast behålla den övre gränsen för batteriets kapacitet om det är i ett grunt cykel. Om det inte används under en lång tid, kan det orsaka batteri plattan att kristallisera, batteriets kapacitet att släppa, eller ens batterifel. Därför är det bäst att inte låta inaktiv batteritiden överstiger en månad, annars batteritiden är kraftigt unfavorable.

2, länge överbelastning

3. på grund av dess flexibla och praktiska egenskaper blivit elfordon leveransverktyg för många köpmän. Det är vanligt att ladda varor med några personer på en gång, men överdrivet tung elbil material kommer att leda till en ökning av motorström. Batteriet utsläpp för fort och spänningen sjunker snabbt, vilket också orsakar skador på batteriet och påverkar batteritiden.

3. Ladda med en inkompatibla laddare

Många gånger, när vi Rider en elbil, kommer vi inte bär laddare för elbilen med oss. När du behöver ladda, kan du plocka upp en användbar laddare och ladda elbilen, oavsett om det är original eller inte. .

Men i själva verket, parametrar för olika batterier och olika laddare är helt oförenliga. Om du ofta använder oöverträffad laddare, påverkar batteritiden.

4. på vintern byts batteriet ofta på grund av kort batteritid.

Den bästa temperaturen för elfordon är 25°, vilket är varför många tror att sommaren elbilar kör långt.

Temperaturen på vintern är dock så dålig att kapaciteten i batteriet kommer att sjunka avsevärt. Många bilägare kommer tror att batteriet är i ordning, och då välja att byta ut batteriet. I själva verket, är detta ett normalt fenomen. Efter de temperaturen stiger, denna del av förlorade batteriets kapacitet är fortfarande kommer att återhämta sig, inte att ersätta det nya batteriet, trots allt, även om du ändrar det nya batteriet, det kan orsaka batteritiden att släppa på grund av temperatureffekter.