Brett användnings- och överströmsskydd för tvåhjuliga elektriska pedalpatrullbilar

- Sep 27, 2018-

Den tvåhjuliga elektriska pedalpatrullbilen måste titta på flera platser under ridningsprocessen. Då beror det på vilken konfiguration. Under normala förhållanden är antalet platser olika. Priset på konfigurationen kommer att vara annorlunda. Under normala förhållanden rekommenderas att välja ett elbil. Kvalitet efterförsäljning garanteras. Vårt företag är en professionell tillverkare av stora elbilar (elektriska patrullbilar, elektriska patrullbilar) som integrerar FoU, produktion och tillverkning.

Den tvåhjuliga elektriska pedalpatrullbilen har ett brett användningsområde, många potentiella kunder, starka forsknings- och utvecklingsmöjligheter och ett antal patent och proprietär teknik. Fördelar Fördelar Tröskeln för att gå med är låg, tillverkarna låter Lido, pengarna returneras snabbt och återförsäljarna stöder dem. Service fördelar Rimligt pris, pålitlig kvalitet, snabb leverans, betryggande service, starkt stöd till återförsäljare och ett rikstäckande servicenätverk.

Den tvåhjuliga elektriska pedalpatrullbilen använder ett stort kapacitetsdriven cykelbatteri, en högeffektiv motor och en superdriven fulldiskmotor. Effekten är hållbar och stark, och klättring och lastkapacitet är starka. Med steglös hastighetsreglering, bromskörning, spänningsskydd, överströmskydd och andra funktioner. Mini-car professionell ram, höghållfasta stålkonstruktion delar, hela bilen antar stora pedaler, fram och bak upphängning, med förstärkta stora hyllor, strukturen är tuff, solid och stabil.

https://www.greenescooter.com/