Vilken typ av rida erfarenhet kommer Sitting down electric scooter?

- Jun 30, 2018-

I många människors sinnen finns scootrar som leksaker för ungdomar eller till och med barn, men dagens elektriska skotrar kan ge en unik upplevelse. Sitting down electric scooter antar en minimal geometrisk design, huvudramen är aluminiumlegering, och de flesta ledningarna finns också inuti röret. Det ser ut som hållbart.

 

Sittande elektriska skotrar är utrustade med lämpliga fram- och bakpneumatiska däck, slitstarka slitsteg och integrerad gjutformning för att effektivt skydda den inre borstfria DC-motorn. Faktum är att höjden på de monterade styrenheterna är bredare än sitterna. Sittande elektriska scooter s kan uppfylla höjden på 120-200cm.

 

Det är värt att nämna att sitta ned elektriska skotrar också använda den främre och bakre dubbelbromsdesignen. När gaspedalen släpps eller bromshandtaget trycks in, känner framhjulet energiåtervinning och omvänd motorbromsning, och kompletteras med E-ABS. Bromsskydd, bakhjul antar mekanisk skivbromsstruktur, bättre bromsförmåga.

 

På samma sätt som många elfordon är de elektriska skotrarna med sätet utformad med gasreglaget på högra sidan, med en initial hastighet och kan accelereras genom att vrida vredet nedåt. Den unika vikningsspänneutformningen möjliggör snabb och snabb vikning. För vattentäthet och säkerhet är det tillåtna vattendjupet för sittande elektriska skotrar inte mer än 2 cm, och de bör inte försöka åka på regniga dagar.

http://www.greenescooter.com/