Vad är praktiken hos den stående skotaren

- Jul 04, 2018-

I stadsresan är det förutom den stora transporten av bilar och elbilar, cyklar etc. det också en flexibel, lättviktig miljövänlig stående scooter, vilket är det bästa valet för ungdomar att resa på korta avstånd. Vi kan ytterligare verifiera fördelarna med stand-up skotrar när det gäller säkerhet, passabilitet och bekvämlighet.

I allmänhet, ju större bilens hjulstorlek desto större däckets kontaktyta är, desto lägre bilens glidvinkel vid svängning, ju högre fordonets pekningsnoggrannhet desto snabbare svaret och körningen från vägytan till körningen. Ju rikare budskapet desto mer leder kontrollens känsla och desto bättre är passabiliteten. Därför är stand-up-skateboardhjulnavarna utformade med olika specifikationer för att möta olika resebehov.

Eftersom det sägs att adoptionen av sex nämner intresset är positioneringen av stående skotaren faktiskt närmare de praktiska transportmedlen, och kul är inte utgångspunkten för utformningen av sådana produkter. Det är emellertid fortfarande väldigt annorlunda än vanliga elfordon, och det kommer att ge olika upplevelser till användarna.

Faktum är att för stående skotrar bör säkerheten vara den viktigaste. Om konsumenten köper en stående scooter som tillverkas av en vanlig tillverkare, kommer det inte att uppstå körolyckor orsakade av kvalitetsproblem. Dessutom uppnås bromsningen av den stående skotaren manuellt. Relativt sett är den elektriska scooterns säkerhet högre.


http://www.greenescooter.com/