Vad är framtiden för elektrisk scooter i Kina?

- Feb 08, 2018-

Med trenden om energibesparing och utsläppsminskning har elbilar blivit allt fler idealiska transportverktyg för att resa.

 

Sedan den första lätta elektriska scooteren utvecklades av Tsinghua University 1995, har Kina en skala av hundratals miljarder produkter inom el-scooter-området. De tidigaste genombrotten - motor, batteri, laddare och kontroller, och därefter som borstlös motor, litium, legeringshjul, etc ....... Med dessa nyckeltekniker erkänns nu globalt att Kinas elektriska skotrarindustri är framför världen i minst 3 till 5 år.

 

Nu är den elektriska scootern + intelligensen en innovativ riktning på marknaden. Det intelligenta + elektriska fordonet har främjat användarens upplevelse omfattande, vilket har blivit den levande utföringsformen av Kinas intellektuella skapande.

 

På lång sikt har den elektriska scootern ett långt liv. Intelligens har gett det möjlighet att utvecklas och hjälper till att öppna en ny riktning för industrins utveckling. Det kommer inte bara att vara en mer avancerad elektrisk scooter, men också en högre intelligent enhet i framtiden.


http://www.greenescooter.com/ scooter.jpg