Vad är karaktäristiken hos en stand up scooter?

- Mar 06, 2018-

Som ett vanligt transportmedel kan man stå överallt uppe på skotrar.

 

Bekvämligheten med stand-up-scooter är att det kan vara lätt att flytta på trångt väg, och det är lätt och lätt att bära på sig hela. Det är mycket litet och ljust i utseende, och många av dem har vikfunktioner, vilket är mycket lämpliga för användarna att bära bussen eller tunnelbanan.

 

För att ytterligare förbättra bekvämligheten med stående skotrar, har vissa tillverkare specialkonfigurerad 250W hjul BLDC-motor, så körhastigheten kan nå 24 km / h. Med kontinuerlig uppdatering och förbättring av batteritekniken har dess uthållighet gradvis förbättrats.

 

Stand up scooters kan hjälpa oss att gå fritt i städer, byar och andra områden, som uppnår olika användares behov, vilket hjälper dem att spara tid på kort avstånd. Verktyget använder ramgeometrin, avancerad konstruktion och material av hög kvalitet för att säkerställa hela fordonets stabilitet.

 

Från den faktiska upplevelsen kan detta stå upp scooter, som ett dagligt distansverktyg, fullt ut motsvara kraven hos många användare. När det gäller konstruktion antar motorn vanligtvis en drivmotor som är integrerad i bakkant istället för att använda kuggrem, anslutning eller eventuell extra enhet som kan brista.

 

Dessutom står stå upp scooter också mycket säker. Med kontinuerlig förbättring av produktionstekniken är detaljdelen av stand-up-scootern mer och mer pålitlig och kan användas som ett verktyg för en kort resa.