Uppgradera designen av vuxen pendlare elektrisk cykel

- Apr 09, 2019-

Vuxna pendlare elektriska cyklar, som ett transportmedel, har en stor användarbas och en mängd oföränderliga användningsscenarier på global nivå. Med den snabba utvecklingen av konsumtionen i samhället är fler och fler människor i den nya eran inte nöjda med den gamla konstruktionen av elbilar och den intelligenta avkopplingen. Människor behöver brådskande lite personalisering, applikationsscenarier, och praktisk och vuxen pendlare elektrisk cykel.

Vuxna pendlar elektriska cyklar har utvecklats snabbt. De är utformade med lätta, säkra och kvalitativa konceptkoncept. För att möta behoven hos fler kunder, kommer en uppgraderad version av vuxna pendlare elektriska cyklar att lanseras med tiden. Först och främst är ramen uppgraderad från en horisontell stapel till en parallellstång, vilket är säkrare och kan lägga till en mittkorg

För det andra, för att möta barnet i flera åldrar, öka staketet. För att tillfredsställa fler applikationsgrupper demonterar den elektriska pendlarens elektriska cykel barnsätet och blir ett urbana kvinnligt specialfordon med super högt värde. Vuxen pendelcykel har blivit det bästa valet för pendling i staden, men för förorts- och dåliga vägförhållanden gör det enkelt att navigera på olika vägförhållanden genom att uppgradera stötdämparna och använda vuxna pendlarens elektriska cykel med större däck.

www.greenescooter.com