Tvåhjulig elektrisk patrull motorcykel inspektion arbete

- Jun 26, 2018-

1. Den viktiga delen i den tvåhjuliga elektriska patrullmotorcykeln

2. Några av de viktiga delarna av tvåhjuliga elektriska patrullmotorcyklar är resanordningen, hjulet och motorvarvtalsregulatorn.

 

Reseanordning: Den driver i huvudsak drivmotorns drivmoment i kraften som verkar på marken för att köra hjulet. Dess sammansättning, det finns tre delar av hjulet, däck och upphängning.

hjul

I den tvåhjuliga elektriska patrullmotorcykeln är den uppdelad i två fram- och bakhjul, framhjulet är styrhjulet och bakhjulet är drivhjulet. I hjulets sammansättning finns däck, fälgar, ekrar, nav, bromsfälgar, lager och fram- och bakaxlar. Dessa fälgar rullas vanligen och svetsas av stålplattor, och naven är gjuten av aluminiumlegering. . Dessutom monteras ett maskhjul med en hastighetsmätare på framhjulet och en drivmekanism är monterad på bakhjulet.

Motorvarvtalsreglering: Används huvudsakligen för att uppnå hastighet och riktning för motorcykelomvandling, genom motorspänning eller strömstyrning, för att fullborda motordrivmomentet och rotationsriktningskontrollen.

 

2. Tvåhjulig elektrisk patrull motorcykel inspektion och komponent inspektion

Det första steget är att kontrollera fordonets utseende. Om delarna på fordonet är i gott skick och om de kan användas normalt finns det inga saknade delar. Dessutom, om färgskiktet eller plätering på komponenten är blank och ljus, oavsett om den är repad eller avskalad. Då är det för att se om fordonet har produktcertifiering, produkthandböcker och andra dokument och information. Därefter är det första inspektionen av fordonet. Köldstart är inte mer än tre gånger, och den varma bilen bör startas med en gång.

 

Inspektion av tvåhjuliga elektriska patrullmotorcyklar, främst för fordonets viktiga delar och viktiga delar, såsom fram- och bakhjul, kopplingar, stötdämpare och transmissionsdelar, kontrollera om dessa delar fungerar korrekt, med eller utan defekter. Om det inte finns några problem med komponentinspektionen kan fordonet tas i bruk. http://www.greenescooter.com/