Tvåhjuliga patrull elektriska motorcykel konfiguration

- Jul 11, 2018-

Beroende på användarens krav, kan vi erbjuda tvåhjuliga patrull elektriska motorcyklar med olika konfigurationer, såsom skyddspatrullering, campus patruller, polispatruller och boendet patruller. Den elektriskt lok av den andra rundan patrull elektriska motorcykeln är kraftfull, särskilt antagandet 48V intelligent kontrollsystemet, och har steglös hastighet förordning, bromsen power off, under spänning skydd och över nuvarande skydd funktioner .

 

Tvåhjuliga patrull elektriska motorcykeln är stabila och effektiva, och antar kraftfulla motor. Kraften är tålig och stark, uppfyller olika krav. Normalt, laddning bilens tid bör kontrolleras för 5 till 8 timmar och bilens kaross är gjord av stål ram + hög kvalitet plast hölje. Bilden tillhör professionell ram mini bilen och höghållfast stål struktur.

 

Dessutom i den tvåhjuliga patrull elektriska motorcykeln antar hela fordonet en stor pedal och främre och bakre fjädring design, så det är mer bekväm i ridning. Med en förstärkt stor hylla är strukturen tuff, solid och stabil. Samtidigt, i den andra omgången av patrull elektriska motorcyklar, är de utrustade med en manuell exteriör yttre backspegel.

http://www.greenescooter.com/