Trafiksäkerhetskunskap för elbilar B

- Apr 19, 2018-

6, på natten, när vi går på den svarta vägen, bör vi slå på elbilens ljus. Eftersom det är mörkt på natten, är den plats vi ser begränsad, och vår elbils hastighet är snabbare. När vi ser personen framåt kan vi ha kommit fram. Om hjärnan inte reagerar snabbt, är det troligt att träffa en person. Om vi sätter på billjusen, kan vi undvika detta.

7, när man vetter mot en bil, är det bäst att inte sätta på det avlägsna ljuset, eftersom fjärrbelysningen kommer att få föraren att se ner på bilarna och människorna framför dem, vilket sannolikt kommer att orsaka trafikolyckor. Vid körning kan vi slå på strålkastarna, som inte bara kan se vägen framåt, men också minska förekomsten av trafikolyckor. Det är bra för andra, och det är bekvämt för dig själv.

8, när vi kör på regniga dagar, bör vi bära gul regnkapa, eftersom den gula är ljus färg, kommer föraren att hitta oss på långt avstånd. Det kommer att göra reaktionen tidigt, sakta ner hastigheten i tid och kan i största möjliga utsträckning undvika trafikolyckan.

9, vi måste ta en hjälm när vi kör. Vid en olycka kan hjälmen skydda vårt huvud mot skador. Huvudet är en mycket viktig del av vår kropp. När huvudet är skadat har det en stor inverkan på vår studie och liv. Ibland hotar det till och med livet.

10, när vi rider på en elbil, dricker vi inte så mycket som möjligt, för att vinet kan förlamna vår hjärnnerv, låt vårt svar förlora känsligt, när du kör kan situationen inte göra en korrekt bedömning.

11 , Vid körning av en elbil kan den inte överbelastas. Det genomsnittliga elektriska fordonet kan bära vikten på ca 150 kilo. Om det är överbelastat kommer det att skada däcken, och det är lätt att få trafikolyckor.


http://www.greenescooter.com/

motorcycle scooter.jpg