Trafiksäkerhetskunskap för elektriska skotrar (B)

- May 03, 2018-

7. När man står inför en scooter är det bäst att inte sätta på det avlägsna ljuset, eftersom fjärrbelysningen kommer att få föraren att se ner på skotrarna och människorna framför dem, så det är lätt att orsaka trafikolyckor. När vi kör, kan vi slå på strålkastarna, som inte bara kan se vägen framåt, men också minska förekomsten av trafikolyckor. Det är bra för andra, och det är bekvämt för dig själv.

8. Vid körning på regniga dagar borde vi bära gul regnkapa, eftersom den gula är ljus färg, kommer föraren att hitta oss på långt avstånd. Det kommer att göra reaktionen tidigt, sakta ner hastigheten i tid och kan i största möjliga utsträckning undvika trafikolyckan.

9. Vi måste ta en hjälm när vi kör. Vid en olycka kan hjälmen skydda vårt huvud mot skador. Huvudet är en mycket viktig del av vår kropp. När huvudet är skadat har det en stor inverkan på vår studie och liv. Ibland hotar det till och med livet.

10. När vi rider på en elektrisk scooter, dricker vi inte så mycket som möjligt, för vinet kan förlamna vår hjärnnerv, låt vårt svar förlora känsligt, när du kör kan situationen inte göra en korrekt bedömning.

11. Vid körning av en elektrisk scooter kan den inte överbelastas. Den genomsnittliga elektriska scootern kan bära vikten på ca 150 kilo. Om det är överbelastat kommer det att skada däcken, och det är lätt att få trafikolyckor.

http://www.greenescooter.com/


mobility scooter.JPG