Däckkrav och körmetoder för 1500W bly-syra elektriska street scooters

- Nov 29, 2018-

Den 1500W bly-syra elektriska street scooter är huvudsakligen baserad på drivskateboard under produktionsprocessen, och det fyrhjuliga fordonet med kraftpaketet läggs till under drift. De nuvarande elektriska skateboardsna är vanligtvis uppdelade i tvåhjulsdrift och enkelhjulsdrift. De vanligaste överföringsmetoderna är: navmotor (HUB) och bältesenhet. Huvudströmkällan är litiumbatteri.

1500W bly-syra elektrisk street scooter I allmänhet är den vanliga kontrollmetoden för elektrisk skateboard trådlöst fjärrstyrningsläge för att styra accelerationen och bromsningen av den elektriska skateboarden. I bruk kommer skateboardvärdenens trådlösa anslutningsläge att ha 2,4 GHz trådlös anslutning och Bluetooth. Anslutningsmetoden är huvudsakligen. Vägen att styra svängen är densamma som den traditionella skateboardstyrningen. Den manipulerande kraften och balansväxlingen gör hjulramen lutande för att göra en tur.

1500W bly-syra elektriska street scooter däck

1. Framhjul: Fronthjulet antar en pneumatisk däckstorlek på 6 tum vilket förbättrar den totala komforten. Hittills finns det ingen punkteringsläckage och däckreparation.

2. Bakhjulet, det vill säga drivhjulet, använder ett solid däck. Alla vet att det finns nästan ingen stötdämpande effekt på fastämnet. Lyckligtvis är de flesta av stadens vägar nu asfaltvägar. Fördelen är att det inte finns någon anledning att oroa sig för den fara som orsakas av punkteringen. . Därför är den specifika interna strukturen, eftersom det inte finns någon professionell förmåga, det har inte studerats; På grund av säkerhetshänsyn i designen måste taxibiliteten vara 5 meter för att svara. Http: //www.greenescooter.com/