Loppläget och slitstyrkan hos den självbalanserade elektriska scootern

- Apr 03, 2018-

Vid inköp bör en scooters material och prestanda i viss utsträckning beaktas. Det viktigaste är att föräldrar måste påminna barnen om att uppmärksamma sin egen säkerhet, för att förebygga oavsiktliga skador, vilket orsakar onödigt ånger.

Den självbalanserade elektriska scootern är i viss mån motstånd mot klyvning, deformation, kallmotstånd och slitstyrka. Den är förstärkt med aluminiumlegeringsstöd och dess bas, och det är inte lätt att bryta, och skateboardets yta är tryckt med olika fina mönster.

Den självbalanserade elektriska scootern kommer att vara effektiv framåt och förlita sig på sin egen kroppsvridning, behöver inte använda sina fötter för att trycka, för att göra alla slags fina rörelser upp, med vridningsrörelsen i viss grad, vilket kan uppnå uppenbar bantningseffekt i viss utsträckning kan det förbättra personliga balans och underhållningsklänningsaktiviteter.

Människor behöver ha en balans av balans och en hälsosam kropp. Barn som är för svaga och för unga rekommenderas inte att göra denna sport för tidigt. Träna sig är att stärka kroppen, låt barnet ha ett gott humör för att förbättra sin balans av balans och kroppsförmåga. Det föreslås att barn över tre och en halv kan börja lära sig en scooter. Innan du lär dig är det bäst att åka på en tricycle.


http://www.greenescooter.com/

scooter.jpg