Den använda processen och rimlig användning av hem rida elcykel

- Feb 22, 2019-

Rimlig användning av hushållens elektriska cyklar

När batterierna i hushållens elektriska cyklar används i serien, om det inre motståndet av batterierna är inkonsekvent, blir spänningen på batteripolerna inkonsekvent under laddning och urladdning. På elektrisk cykel därför balansen i batterier motsvarar livslängden på batterierna. Stor inverkan. För konsumenten, hur man använder det rimligen kommer också har en viss påverkan på balans och konsekvens av batteriet, påverkar vilket livslängden på batteriet. Baserat på år av forskning och praktisk användning av batteriet, uppmanas konsumenter att använda batteriet enligt följande.

(1) elfordon cykelhastighet: 20-25km/h.

(2) Rider avstånd: 10-30km/dag, djupet av ansvarsfrihet är mindre än eller lika med 70% (djup urladdning varannan månad).

(3) laddning frekvens: en gång om dagen.

(4) dödvikt: Enskild ridning (kan bära ett barn under 10 år).

 

Hushållens elektriska cyklar kan nå 3-4 år eller 5 år vid normal användning, och batteriet kan användas för cirka ett och ett halvt år. Desto kortare batteriet ur djup, ju längre batteriets livslängd och ju längre batteri livscykel. Konsumenter i allmänhet anser att idén om en enda laddningscykel är ett misstag. För att förlänga batteritiden på sig själv, är det nödvändigt att hålla batteriet i ett fulladdat tillstånd hela tiden. Under den långsiktiga bristfälliga staten, den negativa plattan av batteriet det är lätt att snuskpelle, vilket resulterar i förlust av batterikapacitet och påverkar livslängden på batteriet.