De två personers elektrisk rörelse tricycle är mycket anpassningsbar och lätt att underhålla.

- Apr 04, 2019-

I arbetet med att använda tvåhjuliga trehjuliga trehjulingar, drivs batteriet huvudsakligen av motorn, motorn drivs av drag- eller trehjulet fordon för att dra personer. De två personer med elektrisk rörelse trehjulingar antar huvudsakligen rörformig stor kapacitet och vänster och höger foder. Djupladdning och dragbatteri kan uppfylla kraven på kontinuerlig urladdning under lång tid. Batteriet används normalt i två år och innehållet minskar inte.

Tvåhjulsdriven elektrisk tricykelmotor adopterar DC-serie exciterande dragkroppsborstlös eller borstlös motor, och motorn har en hastighetsökande kraftanordning inuti, vilket inte är lätt att skadas vid normal användning vilket garanterar stark uteffekt. Som en viktig energikälla med miljöskydd, renhet och hög konverteringskurs används el i stor utsträckning inom produktion och liv. Den använder elkraft som en applikation för att driva förnyelse av transporter, främjar transportsektorns låga koldioxidutveckling, minskar transportkostnaderna och sparar energi. , skydda miljön.

De två personer med elektrisk rörelse trehjuling har fördelarna med stark användbarhet, flexibilitet, enkelt underhåll, bekvämt underhåll och lågt pris och kan flexibelt åka genom smala vägar. Den elektriska trehjulingen har en omkopplare som lätt kan inse omvänd körfunktion. Detta är mycket praktiskt i smala gränder och gränder i vägen, och det är mycket bekvämt att parkera och parkera. Till stor del används i hushåll, stads och landsbygd, individuell hyra, fabrik, gruvdrift, sanitet, samhällsrengöring och annan kortdistanstransport.

www.greenescooter.com