Prestandan och typkraven för varmförsäljning av elektrisk scooter

- Jun 14, 2019-

Den heta försäljningen av elektriska scooterkristallplastbatterier har hög kostnad och stabil prestanda. Det är sällsynt att använda ett sådant batteri på marknaden. Bara några handlare har konfigurerat detta högpresterande batteri med hög säkerhetsfaktor. Livslängden är mycket högre än fördelarna med de två första batterierna, och fördelarna med självhälsande funktion är också industrins position. Fördelen är att blybatteriet inte har nackdelen att undvika stratifieringen av blybatteriet.

Typer av varmförsäljning elektrisk scooter

Primärbatteri: Förlorad efter användning, kan inte upprepa användare, till exempel: kolzinkbatteri, alkaliskt batteri, kvicksilverbatteri, litiumbatteri.

Sekundärt batteri: Uppladdningsbara uppladdningsbara användare, till exempel: uppladdningsbart nickel-kadmium batteri, uppladdningsbart nickelmetallhydrid batteri, litium uppladdningsbart batteri, blybatteri, solbatteri, kristallbatteri, litium järnfosfatbatteri.

Hot selling electric scooter är differentierad genom användning

industriell användning

Exempel: Fabriken används för produktutvecklare inomhus. Det är en specifik form eller multikomponent, till exempel: elverktyg, kommunikationsbatterier etc.

Konsumentanvändning

Exempel: För allmänna konsumenter kan bytet köpas på marknaden, och det cylindriska bumpbatteriet används i stor utsträckning.

www.greenescooter.com