Betydelsen av Led-strålkastaren för cyklar

- Jan 08, 2019-

Cyklarnas strålkastare är en av komponenterna i cyklar, som spelar en mycket viktig roll vid körsäkerhet. De flesta av cykelens strålkastare installeras i styren. Vid inköp måste konsumenterna uppmärksamma om de kan matchas med bilens handtag, om det är bekvämt att installera och om horisontell vinkel är justerbar. Om styrenheten inte har något utrymme, kan du även använda adapterljusramen för att montera på den främre gaffelförstärkningsplattan.

 

För närvarande är strålkastarna på cyklar på marknaden vanligtvis utrustade med batterier av nr 5 och nr 7 eller litiumbatterier. I jämförelse är batterier nr 5 och nr 7 vanligare, men tre till fyra batterier används i taget, så volymen blir större; Lamporna med litiumbatterier är mindre, men priset är högre. Använd 5: e eller 7: e batteriet för att vara uppmärksam på batterikvaliteten. Om du inte behöver ta bort batteriet under en längre tid, bör du undvika att vätskan läcker ut och skadar lampan.

 

När det gäller det funktionella urvalet av cykel strålkastare, rekommenderas att du väljer lampor med fullt ljus, halvljus och blinkande lägen för att växla enligt de faktiska vägförhållandena, till exempel att köra på en ljusstark stadsgata och den blinkande läget är mer än konstantbelysningsbilen. Lamporna är slående. De flesta billjusprodukter är regnsäkra. Om du är olycklig att gå in i vattnet ska du stänga av strömmen, släcka torka och torka den.