Den elektriska scootern uppfyller helt den korta resan

- May 28, 2018-

Elektriska skotrar, du kommer att upptäcka att skotrar fortfarande har många fördelar. Åtminstone startar scootern mycket snabbt och behöver i grunden inte mycket forskning. Du måste ta tid att lära och uppleva. Du kan börja långsamt. Dessutom kan ingen styrka sägas vara en annan fördel med elektriska skotrar. Den elektriska scootern är mer kompakt och delikat. Utan tung batteripaket ledde ljuset också till sin styrka i den 25 km intelligenta vikten på 75 kg som uppmätt den högsta hastigheten på 24 km per timme. Denna hastighet har blivit fullt nöjd med korta resor, men på grund av det lätta elektriska skateboardet kommer det att få en viss grad av vibration att köra ner och att driva maximal hastighet på sina motorcyklar lite. I däck och bromsblock kan vi inte hitta att den elektriska scootern inte kan förbättra bromsytan hos skivbromsen. Varför inte använda en bakhjulsbroms? Faktum är att det är mycket enkelt, det vill säga för att bättre säkerställa förarens säkerhet. Zhijiajun tror att alla vet vem som använder en elektrisk scooter på grund av dess mindre och lättare däck, bakhjulsskivbromsar, broms, stopprotation och hjul som gör att hjulet roterar. Det är inte nödvändigt att förflytta hjulbromsen, bromsa och stoppa direktresultatet av att föraren kastas ut direkt.

En annan intressant sak är att den här bilen har två andra funktioner i bakslammet. En är bromsskivan på bakhjulsbremsen. Under körning används en fotpedal för långsam fender, scootern kan stoppas långsamt, bromsavståndet och applikationen appliceras. Den andra funktionen är att hålla styrspaken och vika den.

Under användningsförloppet beror allmän parkering i princip på bromsning, skarpare skidning. När du startar ditt företag måste du använda bromsarna, bromsarna på framhjulen, långsamt och snabbt, skaka överallt. Därför rekommenderas det starkt att användarna inte arbetar med hög hastighet och sedan bromsar framsidan. Trumpets, strålkastare, bromsar och gasreglage centralt layout kontroll mobila bekvämlighet, och lämpar sig för det mest symmetriska hjärtat. Självklart ger chipoperationen en annan känsla jämfört med handtaget broms och accelerator.


http://www.greenescooter.com/

electric scooter.jpg