Skillnaden mellan den elektriska scooteren och den självbalanserade scootern

- May 30, 2018-

Elektrisk scooter är baserad på den traditionella scooterdesignsidan, den mänskliga scooteren baserad på uppgraderingen, glidbrädet för att lägga till batterier, scooterljus, instrumentbrädor, datortillbehör och andra komponenter, samt hjul, bromsar, ramar, till exempel systemuppgradering , och härleda elektriska cyklar sådana produkter, elektriska skotrar. Det förekommer vanligtvis i det dagliga livet av resor, särskilt av kontorsarbetarna.

Idag varierar priset på elektriska cyklar från tusen yuan till tiotusentals yuan och är mycket populärt bland ungdomar i industriländer och städer i Europa och USA.

Självbalanserade skotrar, även kända som balanserade elektriska fordon, har kroppsintressen, tänkande och så vidare, har en enkel och dubbel två typer. De förekommer under de senaste åren, ett nytt fordon, batteri- och motordrivning, datorkretsar och sensorer för att hjälpa hanteringen, kan användas i realtidsövervakning av fordonets gyroskop och accelerationssensorer. Att läsa förändringarna i kroppshållning och göra anpassningar för att uppnå "dynamisk stabilitet" är en ny grön produkt av modern trafik, fritid och underhållning. Förutom den dagliga promenaden spelar det i vissa utställningar ofta rollrollen. Nuvarande pris varierar från några hundra yuan till flera tusen yuan.


http://www.greenescooter.com/

scooters.jpg