Fördelar och underhåll av Sit ner elektrisk skoter

- Feb 06, 2018-

Sitta ner elektrisk skoter är en ny typ av skoter efter traditionella skoter, som har energibesparing, snabbladdning och längre intervall kapacitet jämförelsevis. Formen på själva fordonet är mycket trevligt, och det är lätt att använda, vilket gör det säkrare körning. Det är definitivt ett bra val för dem som leder ett enkelt liv, vilket också gör mycket roligt.

 

Sitta ner elscootern är mycket modern och söt till utseendet, kan fällas. Det blir inga problem om du tar det direkt på bussen. På grund av dess bärbara fördel är det mycket bekvämt för dig att gå runt hemma eller gå ut för skojs skull.

 electric scooter with seat     .jpg

Kännetecken av sit elscootern är att Skjut plattan har motståndet mot att spricka och dess deformation motstånd. Samtidigt, det kommer att bli resistenta mot höga och kall, och det är mycket slitstarka.

Det är inte lätt att bryta efter förstärkning fästet och dess bas.

 

För dess underhåll, vänligen hålla det behålla full laddning. Längden på Laddningstiden beror på det bör kontrolleras i 4 till 8 timmar, så debiterar inte för lång tid. När batteriet är placerat under lång tid, behöver det laddas full och då re-charged en gång i månaden.

http://www.greenescooter.com/