Den vuxne fällbara elektriska skotrar har inte åtalats för länge

- Jan 30, 2019-

Först och främst måste du använda laddaren som konfigureras när du köper en elbil. Detta är mycket viktigt. Eftersom varje elbil har olika konfigurationer, kommer olika typer av laddare att utformas för olika konfigurationer av elektriska bilhandlare. Detta avgör också att laddare som inte kan blandas med varandra. Om du använder olika märken av elbilsladdare, är det mycket troligt att den nuvarande produktionen av laddaren inte är lämplig för den aktuella gränsen på batteriet, som kommer att orsaka skador på batteriet. Long-Time laddning utan original laddaren konfigurerats av handlaren kommer att kraftigt förkorta batteritiden på elektriska fordonet och efter batteriets livslängd förkortas, elektriska fordonet kommer att rida.


Det är nödvändigt att uppmärksamma att inte låta det elektriska fordonet över ansvarsfrihet i det dagliga livet. Många människor tror alltid att laddning effekten blir bättre efter elektriska fordonet används helt. Dock är detta inte fallet. Om batteriet är alltför urladdat under en lång tid, kommer den elektrod plattan inuti batteriet lossas, orsakar allvarliga Drivaförlusten av batteriet. Batteriets livslängd förkortas avsevärt för en lång tid, vilket inte främjar det dagliga underhållet av elfordon!


Uppmärksamma laddningstiden av elfordon. Detta är den mest lätt förbises i det dagliga livet. Det är ofta efter anslutning hem för att ansluta nätdelen till elektriska fordonet. Det kommer inte vara i kontroll tills nästa gång du vill gå ut och rida. Koppla bort det elektriska fordonet. Denna praxis är verkligen fel. Strömförsörjningen är ansluten till fordonets elektriska under lång tid. Tiden kommer att överstiga angivna laddningstiden, orsakar elektriska fordonet till överpris. Överdriven aktuella ingången kommer att skada det aktiva materialet i batteriets styrelsen. I allvarliga fall, kan det orsaka härdning och fjällning.


Och denna del är just den viktigaste delen av batteriet. Om denna del är skadad, batteriet kan lagra en stor mängd ström, och avståndet som kan stödja elfordon kommer att förkortas avsevärt, och elektriska fordonet kommer att debiteras en gång. Efter det, kan inte du resa mycket distans!


Slutligen uppmärksamma principen laddning av elfordon. Vanligtvis, när elbilen är först köpt, tror många människor att det är bäst att använda all sin el och sedan ladda det, men i själva verket är ett misstag. Sunt förnuft, eftersom när elbilen är i lagret, det har lagts på is av säljaren under en lång tid, och batteriet förbrukar mer el. Om det inte debiteras i tid efter att ha köpts, batteriet kan lagras i en minskad kapacitet, så när du laddar det för första gången, tiden kan vara längre. Dessutom är en annan sak som behöver uppmärksamhet i vardagen är att det ofta debiteras, med andra ord, det laddat med jämna mellanrum. Även om det elektriska fordonet inte utövar under lång tid, måste det laddas så länge den når en viss tid. Syftet är att undvika härdning av blyföreningar inuti batteriet!