Tekniska egenskaper och användnings effekter av 3-hjulspolar elektrisk scooter med sittplats

- Jul 02, 2018-

Eftersom det traditionella elbilen har en stor vikt och stor volym har den inte en vikningsfunktion och det upptar ett visst utrymme vid parkering. Vid laddning måste den demontera batteriet eller en laddningskabel som måste sträckas ut. Det kan inte bäras runt, och det är lätt att bli stulen. En trehjulig hopfällbar elektrisk scooter med en enkel struktur, lättvikt och praktisk, vilket är bekvämt att bära runt.

 

Den 3-hjuliga fältspåren med sittplats består huvudsakligen av ett främre hjul, en styrenhet, ett bakhjul, en främre pedal, en bakre pedal, en främre fjädring, en bakre fjädring, ett batterifack, en dragstång, en övre gångjärnet och ett nedre gångjärn. Och andra komponenter monterade. Vanligtvis är framhjulet monterat på styrenheten, styrenheten är fixerad på framhjulet, framfjädringen är fixerad på frampedalen; bakhjulet är monterat på bakfjädringen, bakfjädringen är fastsatt på bakpedalen; batterifacket är fastsatt på bakpedalen; Dragstången är inbyggd i den främre upphängningens ihåliga rör; det undre gångjärnet och det övre gångjärnet kopplar frampedalen och bakpedalen.

 

Eftersom 3-hjulspolarens elektriska scooter med sittplatser adopterar den inverterade trehjulsstrukturen, elimineras differentialhastighetsproblemet med dubbel bakhjulsdrift, så strukturen är mer kompakt. Och dess främre och bakre två pedaler är anslutna med övre och nedre två gångjärn. När du stänger av en gångjärn, kan den vikas upp. Vikningsfunktionen är enkel, bekväm och platsbesparande. Efter vikning kan den sätta in i bagaget i bilen eller bagage, bekvämt för frakt.

 

När den elektriska 3-hjulspolaren med sadel behöver transporteras, kan det nedre gångjärnet användas som ett handtag för att bära runt. Dessutom har främre upphängningen ett inbyggt teleskophandtag som kan dras ut för att underlätta att dra och gå. Det är väldigt bekvämt när det inte finns el eller tillgång till olika tillfällen.

http://www.greenescooter.com/