Strukturell optimeringsdesign av Led strålkastare för cyklar

- Mar 06, 2019-

Med kontinuerlig utveckling av tiderna har elektriska cyklar blivit ett oumbärligt transportmedel för människors dagliga liv. Med den kontinuerliga utvecklingen av vetenskap och teknik och den växande efterfrågan på människor har elbilar blivit mer intelligenta och multifunktionella, bland annat cyklar. Förbättringen av strålkastarna är särskilt viktig. Under nattkörningen är bilens strålkastare relaterade till förarens livsäkerhet. Därför ökar efterfrågan på cyklens strålkastare.

Den traditionella Led-strålkastaren för cyklar är vanligtvis vanliga glödlampor, som har kort livslängd, låg resursutnyttjande, ingen justerbar växelläge och traditionella strålkastare kan inte finjustera strålkastarna enligt förarens behov. En stor del av energin omvandlas till värme under användningen av lampan. Därför föreslås en cykel strålkastare med tanke på ovanstående problem.

Cyklens strålkastare består av ett kretskort, en kylfläns och en skruv. Den inre ringen på kretskortets vänstra ände är fixerad med en första LED-lampgrupp och ytterringen är fixerad med en andra LED-lampgrupp och en reflekterande skål och ett kretskort är anordnade runt cykeln. En termoelektrisk chipmodul är fast ansluten till höger sida och en temperaturstyrd öppning är fixerad på botten av den termoelektriska chipmodulens vänstra ändyta och temperaturregleringskontakten är elektriskt ansluten till värmeavledningsanordningen.

Den första motorn är fast ansluten till den termoelektriska chipmodulen och reflekterande skålen genom fästkolonnen från topp till botten och lamphållaren är fast fastsatt på reflektorkåls högra sida och den roterande axeln är fast ansluten på båda sidor av lamphållaren och fixeringsramen är anordnad ovanför lamphållaren. Båda ändarna är roterbart anslutna till den fasta ramen.

https://www.greenescooter.com/