Strukturella egenskaper av aluminiumslegering elektrisk cykel bromsspak

- Jan 12, 2019-

Konstruktionskomponenterna i den elektriska cykelbromsarmen av aluminiumlegering innefattar huvudsakligen: en monteringsfäste och en konsoldel som kan fästas på handtaget på den elektriska cykeln och en konsoldel som är kopplad till monteringsdelen. Ett hävarmeelement är svängbart monterat på monteringsdelen. Ett flertal driftsomkopplare ingår också för att växla kraftassistansoperationen och är anordnad på konsoldelen.

 

För användaren kan den elektriska cykelbromsarmen av aluminiumlegering av denna konstruktion användas lättare. Eftersom ett flertal driftsomkopplare anordnade på monteringsdelen är konfigurerade, kan frekventa skiftningsoperationer utföras lättare under drift. På detta sätt kommer användaren att känna sig mer bekväm.

 

Det vill säga att flertalet driftsbrytare i aluminiumlegeringen elektriska cykelbromsarmen är omkopplare för att byta drivhjälpassistent för den elektriska cykeln. I ett sådant fall kan drivkraftsassistentläget bytas av ett flertal driftsomkopplare, så att drivkraftsassistentläget lätt kan bytas.