Strukturell analys av Vuxen Electric Road Scooters

- Nov 06, 2018-

Om du vill köpa en vuxen elektrisk scooter ska du först förstå den övergripande strukturen och sedan kombinera strukturen för specifik analys. Vid inköpstidpunkten är batterilivslängden hos en vuxen elektrisk vägspårare mycket viktig, beror huvudsakligen på batterikapaciteten, och cruisingområdet och batterikapaciteten är exakt desamma.

Den andra är att uppmärksamma motorns styrka och styrning. Faktum är att motorns kraft och hjuldiameter hos den vuxna elektriska vägskytten är nära besläktade. Varje motor har ett optimalt matchande effektområde. Det är slöseri när det överstiger hög effekt. Om den är liten kommer den inte att springa. Matchningen av motorkraft och kroppsdesign är det viktigaste, så det är bättre att kontrollera.

Dessutom är det nödvändigt att uppleva körupplevelsen hos en vuxen elektrisk vägskoter, vilken huvudsakligen är baserad på hjulet. Hjulen får inte vara alltför oroade, men i själva verket är den mest inflytelserika körupplevelsen hjulet. Å ena sidan bör hjulets storlek vara lämplig, däremot bör utformningen av friktionsgraden hos däcket beaktas. Http: //www.greenescooter.com/