Ställ upp kraven på elektriska skotrar och viktbegränsningar

- Apr 04, 2018-

Stå upp elektrisk scooter ska inte användas på vanliga vägar eller vägar. Innan du kör, är det nödvändigt att se till att varje del är lös och låsspaken är låst. Stående skotrar är inte leksaker. Använd inte dem för andra ändamål än ridning.

 

För att vara säker måste stående skotrar ha sina handleder, gummisollade skor och hjälmar som är förordnade för deras användning så att de effektivt kan utföra fysiska skyddsåtgärder. Dessutom, när de spelar, bär inte solglasögon och headset. Samtidigt är hala skor och höga klackar inte bärbara.

two wheel electric scooter.jpg

Rid inte i stunts vid körning av en stående elektrisk scooter. Använd inte det på natten, i regnet, på snöiga vägar eller på farliga platser som sand, sand och slagg. Samtidigt kör inte på böljande vägar, ställen där fordon är frekventa och platser där det finns många fotgängare.

 

Maximalvikt på en stand-up scooter är begränsad till 100 kg. Använd inte den om den överstiger vikten. Eftersom scooter är en ny sport, är den också mycket älskad av barn, och när barn spelar scooter, förutom att ha säker skyddsutrustning är det bäst att åtföljas av föräldrar för att undvika farliga rörelser. Lokalen bör också vara öppen och platt.

http://www.greenescooter.com/