Hastighetsmetod och reverseringsteknik för att byta skateboards för vuxna vikarskoter

- Apr 21, 2018-

Under hinderskidåkning är det en väldigt viktig färdighet för den vuxna vikningsscooteren att påskynda och i viss utsträckning i Kina. I allmänhet blir hastigheten hos den vuxna vikningsskytten snabbare när den glider nerför lutningen. I viss utsträckning är det nödvändigt att lära sig att använda fötterna för att hålla skjutreglaget på skateboardet och att vrida skridskotets sidobremsa.

 

Hastighetsmetoden för att byta skjutreglaget på den vuxna vikningsskytten

1. Vuxenviktskonstruktion i glidningsprocessen är i huvudsak att använda de bakre fötterna för att kontrollera tyngdpunkten, och försök sedan göra kroppen framåt för att driva gliden framåt.

2. I viss utsträckning behöver den vuxna vikningsskytten två fot för att utöva sin styrka. I viss utsträckning används skateboardets elastiska yta för att glida framåt med elasticitet. Så länge du förstår balansen väl innan du nämnde den, förstår du tekniken för hinder som glider.

Återvändande teknik för vuxen vikningsskoter

Den vuxna viktspåraren ligger i framåtskridskotan så att den kan nå sin rätta hastighet i viss utsträckning, öppnar sina två meter effektivt över skateboardets två ändar så långt som möjligt. I operationen placeras tyngdpunkten på framfoten, det vill säga den vänstra foten, så att svansen är upp och medurs en bar på 0 grader (bakåt eller utåt). Om åtgärden är korrekt väntar skateboardet efter färdigställandet, och den högra foten blir den stödjande foten.

 

Glidbanan på den vuxna vikningsskytten kan effektivt få en balans genom sin lätta tryckning i glidningsprocessen. Det kan svänga fram och tillbaka eller cirkel. Försök att hålla skateboardet så bra som möjligt. När du är redo, sväng dina armar moturs. Samtidigt håller du balans, du kan göra det sista trycket till vänster.

 

Om tyngdpunkten för det vuxna vikta skateboardet faller på högra foten, svänger armen armen till höger under drift, i viss mån kan den köra hela kroppen att rotera. Under rotationen är bakhjulet axeln, så att bakhjulet kan hållas så långt som möjligt. Lyft inte framsidan av brädan för högt. Faktum är att det inte finns något behov av att vara uppmärksam på skateboardets framsida. Placera bara tyngdpunkten på brädans baksida och öka rotationen. Fronten kommer naturligtvis att lyfta och höjden är precis rätt.