Livslängd och underhållsförmåga för 1500w elektrisk scooter

- May 29, 2019-

1500w elektrisk scooter är ett populärt verktyg för transport. Det är mycket vanligt att använda det som ett transportmedel utomhus. Men i daglig användning spelar efter underhållet av 1500w elektrisk scooter en viktig roll i prestanda och livslängd. Litiumbatteri är kraften för elektriska skotrar. Det är en nyckelkomponent av elektriska skotrar. Under användningsförloppet leder det oundvikligen till stor förlust, vilket kommer att minska livslängden. Hur förlänger livslängden för elektriska scooterbatterier?

För det första laddas batteriet på 1500w elektriskt scooter i tid i 12 timmar, och vulkaniseringsreaktionen kommer att vara uppenbar. Tidig laddning kan ta bort vulkaniseringsfenomenet. Om den inte laddas i tid kommer den vulkaniserade kristallen att ackumuleras och bilda gradvis grova kristaller, vilket kommer att påverka batteriet hos den elektriska scootern. liv. Underlåtenhet att ladda i tid påverkar inte bara accelerationen av vulkaniseringen, men medför också att batterikapaciteten sjunker, vilket påverkar den elektriska scooterns resor. Därför bör du, förutom laddning varje dag, också uppmärksamma den tidiga laddningen efter användning så att batteriet är fulladdat.

För det andra skydda laddaren

Många 1500w elektriska skotrar uppmärksammar bara batteriet, men ignorerar laddaren. Faktum är att laddaren kanske inte kan ladda. Elektroniska produkter åldras generellt efter några års användning, och laddare är inget undantag. Om det finns ett problem med din laddare, kommer det att orsaka att batteriet från den elektriska skotaren inte är fulladdat eller att ladda batteriet. Detta påverkar batteriets livslängd naturligt.

www.greenescooter.com