Självbalansering av elektriska scooters gångläge och slitegenskaper

- Mar 31, 2018-

Balanserade elektriska skotrar i inköpsprocessen, scootrar av materialet, prestanda till viss del bör noteras, det viktigaste är att föräldrar måste påminna barnen om att uppmärksamma sin egen säkerhet, balansera elektriska skotrar för att förhindra Likartad Oväntad skada inträffade igen och igen, vilket orsakade onödigt ånger.

Självbalansering av elektriska skotrar kommer att ha egenskaper för anti-fission, anti-deformation, extremt kallt motstånd och mycket slitstyrka i viss utsträckning. Dess produkter förstärker aluminiumlegeringsfästen och baser, är inte lätt att bryta, och skateboards yta är tryckt med olika fina mönster.

Balanserad elektrisk scooter kommer effektivt att förlita sig på sin egen kropps vridning för att avancera. Det är inte nödvändigt att använda foten för att trycka och glida. Det kan göra en rad olika fina förändringar, i viss utsträckning, med den vridna midjebevægningen, så att det kan vara i viss utsträckning. Uppnå sin betydande bantningseffekt, vilket kan förbättra personliga balans och underhållning och träningsaktiviteter.

Balanserade elektriska skotrar behöver ha en viss balans av balans och sund fysik. För svaga och små barn ska inte kontakta sporten för tidigt. Övningen är att förbättra barnets fysiska kondition, så att barnen kan förbättra sin balans av balans och fysisk samordning i ett behagligt humör. Det rekommenderas att barn över 3 och en halv år gammal kan börja lära sig skotrar. Innan du lär dig är det bäst att ha en cykeltur.

http://www.greenescooter.com/