Försiktighetsåtgärder och förslag på användning av stående balanserade skotrar

- Apr 16, 2018-

Innan du kör en balanserad scooter måste användaren först kontrollera komponenterna i scootern, vilket främst är att kontrollera och bekräfta anslutningen och installationen av komponenterna utan skador. Innan du använder stående balansen kan du hitta ett mer öppet och plattfält för körpraxis, minst 4m * 4m, både inomhus och utomhus.

 

Det är viktigt att notera att för att säkerställa vår egen säkerhet måste vi uppmärksamma den omgivande miljön vid användning av en stående balanserad skotare för att säkerställa att den inte störs av bilar, fotgängare, husdjur, cyklar och andra hinder . Det är bäst att ha en skicklig assistent nästa, och assistenten måste kunna använda balansbilen skickligt och känna till alla anvisningar och körmetoder i förarhandboken.

 

Kom ihåg, försök att inte springa på en höjd eller halkig mark. När du väljer, ska vi välja en lämplig ställbalansskoter med din egen preferens och förstå försiktigt de tre paket- och kundserviceförpliktelserna för fordonet. Kontrollera samtidigt fordonet och kontrollera fordonets normala skick när det används. Vid körning, var uppmärksam på omgivningen och välj en platt och tom plats.

 

Som en ny produkt samlar stående balanserad scooter många avancerade teknologier. Detta är också fullt demonstrerat ur praktiken och värdet. Till exempel, från en praktisk synpunkt, kan denna balansbil verkligen ge oss stor hjälp. Den allmänna jämviktsfordons laddningstid är två timmar, som kan köra cirka 35 kilometer, spara el, grönt och miljöskydd, och resor behöver inte extra extra kostnad.

 

Dessutom, med en stående balans skateboard, kan vi göra vår resa enklare och minska trötthet, och det kan spara mycket tid. Till exempel, om vi behöver gå långt när vi går till jobbet, så är det nödvändigt att välja en stående balans skateboard.


http://www.greenescooter.com/

scooter.jpg