Funktionalitet och struktur av elektrisk rörlighet skoter

- Sep 10, 2018-

Elektrisk rörlighet skoter är en trehjuliga fordon för motordrivna, motordrivna bemannade eller drog Last, som kan uppfylla kraven i kontinuerlig ansvarsfrihet för långa timmar av arbete. Bemannad elektrisk trehjuling motorn antar serien-upphetsad dragkraft borstlös eller borstlös likströmsmotor. Motorn har en hastighet ökar kraft enheten inuti, vilket inte är lätt att skadas av normal användning, att säkerställa stark uteffekt.

 

Den bemannade elektrisk trehjuling gynnas av många moderna konsumenter på grund av dess starka tillämplighet, flexibilitet, bekvämlighet, enkelt underhåll och lågt pris. Strukturen för själva fordonet är också relativt liten, och en vända switch finns också, som bekvämt kan förverkliga omvänd körs funktionen som är mycket praktiskt i de trånga gränderna och gränderna av vägen, och är mycket bekvämt för parkering och parkering.

 

Under normala omständigheter strukturen bemannade elektriska motortrehjulingens främst innehåller koaxial motor och power generation integrerade motor installerad på höger och vänster hjul på båda sidor av bilens kaross och bilen, som är ömsesidigt förenliga med den högpresterande batteri och registeransvarige och framhjulet styret. Elektrisk anslutning. När man rider, de två koaxiala start-up och kraftproduktionssektorn integrerade motorer själv generera och strömförsörjning till varandra, så att det elektriska fordonet kan köras under en lång tid, spara energi och inte förorena miljön.