Effektbehovet och drivande metoder för två hjul Pedal patrull elscootern

- May 08, 2019-

De två hjul Pedal patrull elscootern används främst för traditionell skateboard när det används, och det fyrhjuliga fordonet med power kit används. Nuvarande elektriska skateboard delas vanligtvis in i tvåhjulsdrivna och singel-wheel drev. De vanligaste överföringsmetoder är: hub motor (HUB), och remdrift. Huvudströmkällan är litium batteripack.

De två hjul Pedal patrull elscootern mainstream styrningssättet är trådlös fjärrkontroll styra acceleration och bromsning av den elektriska skateboard. Det trådlösa anslutningsläget med skateboard värden är trådlös anslutning på 2,4 Ghz och Bluetooth-anslutning.

De två hjul Pedal patrull elscootern hanterar svarvning på samma sätt som traditionell skateboard kontroll. Arbetskraft tillämpas och balansen skiftar Vrid hjulet flygbolaget för att göra en sväng. Även om många elektriska skotrar inte nämner den makten och kontrollen av motorn, är först kraften i motorn. Många små partner kommer tror att kraften i motorn är så stor som möjligt. Detta är inte fallet. Motorn är närbesläktat till hjuldiameter och hastighet. Varje motor har en optimal matchande effektområde. Det är slöseri när det överstiger den hög effekt. Om den är liten, körs det inte. Matchningen av motoreffekt och kropp design är det viktigaste.

Dessutom har motorstyrning läget fyrkantiga våg och sinusvåg kontroll. Här rekommenderar vi först sinusvåg kontroll, som har mindre ljud, linjär acceleration och bättre kontroll.

www.greenescooter.com