Välj storleken och bromsen på en 350w litiumviktig elektrisk cykel

- Mar 25, 2019-

För att göra resan mer bekvämt, tänker folk på otaliga sätt, 350w litiumvikande elcykel är en av dem, med litiumbatteri, hela fordonet är inte tungt, lätt att ladda, vikas och placeras i bagageutrymmet på bilen, upp och nerför hissen, så det är mest. Den största fördelen är att det sparar utrymme och är lätt att bära.

När du köper en 350w litiumviktig elektrisk cykel, är det första att titta på storleken och köpa den storlek som passar dina behov.

Vi brukar rida vikande elbilar i 12-tums-26-tums, 14-tums bilar, kan i allmänhet transporteras in och ut ur affären, du kan gå in och lämna någon plats utan att vikas, tillgången till parken är inte begränsad, men på grund av den lilla diametern, vägförhållandena Kraven är högre.

Den 16-tums produkten är liten i storlek och lätt att bära runt, vilket är bra för att samla och transportera. Den är lämplig för kortdistansrittning. Vikramen på 20 tum kommer att ha högre styrka och längre livslängd. Den kommer att användas för pendling och ridning. Det kan vikas upp för att komma på bussen; 26-tums vikcykel är i stort sett densamma som den vanliga cykeln, och det är nästan omöjligt att ändra de inneboende ridvanorna.

Kolla sedan på ramen och var uppmärksam på detaljer och vikning. När vi tittar på ramens utseende kan vi inte få rammens material, men vi kan se om den 350W litiumvikta elektriska cykelramen har stötar och bulkar, om svetspunkterna är släta och om målningen är jämn. Dessutom kan du försöka lägga bilen och se om de målade områdena, t.ex. framgaffeln, ramen och bakgaffeln gnuggar mot varandra.

Dessutom måste vi titta på bromsarna och priserna på 350w litiumviktig elektrisk cykel. Navbromsarna och skivbromsarna har sina egna fördelar och nackdelar. När du köper kan du försöka hålla pedalen och vrida bromsen för att se om bromssystemet kan bromsa i tid. Titta inte bara på priset när du konsumerar, du måste inte bara driva på kostnadseffektivitet utan också undvika blind lydnad och rationell konsumtion.

www.greenescooter.com