Driftpunkter och körkrav vid vikning av elektriska cyklar

- Mar 31, 2018-

Fällbara elektriska cyklar är innovativa elektriska cyklar. Under konstruktionsprocessen kommer de viktigaste koncepten från de gamla cyklarna med stort framhjul och litet bakhjul, vilket kommer att ge människor en unik känsla i viss utsträckning.

Under ridning kan människor sitta upprätt, effektivt använda hand och fingrar för att driva acceleratorn och bromsen och fötterna stadigt på fotpolen. Maxhastigheten är upp till 12 miles per timme (ca 20 kilometer per timme).

Elektriska cyklar på vikbara elektriska cyklar behöver inte pedal hårt, vilket sparar mycket fysisk styrka. Fordonet använder litiumfosfatbatteri, som kan fylla 80% elektricitet på 20 minuter. Bilen är en ny typ av elfordon, kombinerat med de dubbla fördelarna med vikning av cyklar och elektriska cyklar.

Att köra bil måste du sitta rakt och lägga händerna på din sida, styra fingrarna, driva gaspedalen och bromsa och sätta fötterna ordentligt på fotstödet. Designen och specifikationerna för cyklarna är mycket humaniserade och ryttarna behöver inte gå på pedalen och sparar mycket fysisk styrka. Den främre ryttaren ser ut som att sitta i baren hög avföring, färdas med en hastighet av 17 kilometer i timmen, som om en person rör sig utan ben, vilket verkligen är en ögonöppning.


www.greenescooter.com


folding e-bike.jpg