Mopedskoter för ungdomar tekniska innovations- och underhållskrav

- Apr 30, 2019-

Moped scooters för ungdomar bil underhåll

1. Om underhåll. Underhåll ska utföras enligt tillverkarens instruktioner. Byt till exempel regelbundet oljan (vanligtvis 1000 km), växelolja (5000 km), rengör eller byt luftfilteret (5000 km), kontrollera bromsarna regelbundet, eller byt ut bromsbeläggen, byt tändstiften regelbundet och kontrollera Batterikapaciteten regelbundet.

2. Vid drift, förvärm i tre minuter efter start på morgonen, undvik plötslig bränsle vid körning, var noga med att göra en smidig övergång. Använd aldrig en plötslig broms för att sakta ner.

3. Scootern är oändligt variabel, och den nedre lutningen kan helt slappna av gasreglaget och låta motorn springa i tomgång.

4. Tvätta vanligtvis så lite som möjligt, var uppmärksam på ledningsnätet vid spolning, annars kommer det inte att starta om det är kortslutet av fukt. Skölj inte utan kylning.

Mopedskoter för unga människor har en fördel i sin egen tekniska innovation och utvecklar kraftigt nya skotrar. Enligt en person som ansvarar för Lifan Group National Technology Center kommer en scooter utrustad med vattenkylningsteknik att finnas tillgänglig på marknaden under året. Eftersom scootern är en sluten bilkropp blir den mer effektiv vid vattenkylning. Samtidigt debuterade Lifans nya pedalmodell vid 2004 års motorcykelutställning i Guangzhou. Den största egenskapen hos denna modell är utseendet på individualitet och det vackra utseendet på bilen, vilket återspeglar Lifans förståelse för scooterns mode. Tolkning.

www.greenescooter.com