Underhåll av vuxen eltransporter trehjuling

- Aug 21, 2018-

Den vuxna eltransporter trehjuling bör upprepade gånger kontrollera huruvida batterilådan kan låsas innan ridning, och huruvida display panel lamporna kan vara normala. Om det driver på en stillastående vattenyta i regniga dagar, får inte djupet av vatten som samlas överstiga den normala körförhållanden av elektriska hjulet elektriska motortrehjulingens.

 

Den hela vuxna eltransporter trehjuling bör skyddas från luftbefuktning, hög temperatur och frätande gas, så att inte orsaka kemiska angrepp på ytan av elförzinkad färgen av metalldelar. Samtidigt, bör det hindra hela fordonet från att exponeras för solen för länge. Och regn, så att inte skada komponenterna inuti den registeransvarige, vilket resulterar i operativa misslyckande.

 

När den bemannade elektrisk trehjuling känns tyngre när reträtt, och liten friktion i framåt genomförandet av hjulnavet är normalt, bör rida inte överlagras för att undvika skador på batteriet och motorn. Smörjning är dessutom även ett underhåll objekt för bemannade elektriska trehjulingar. Den främre axeln, bakaxeln centrala axel, svänghjul, gaffel, stötdämpare övergången fulcrum bör vara skrubbas varje halvår till ett år beroende på användningsområde. Och smörjas för att hålla den i gott skick.

http://www.greenescooter.com/