Underhållsmetod för elektrisk trehjuling

- Dec 11, 2019-

1. I färd med att rida, bör du inte överbelasta det, bör du inte placera tunga föremål och människor, för att förhindra skador på batteriet och motorn.

För det andra, ofta använder cykel slät olja, enligt tillämpningen situationen, framaxeln, bakaxeln, mittaxeln, svänghjul, framgaffel, stötdämpare förändring pivot och andra delar bör torkas och jämnas ut var sjätte månad till ett år.

3. Det är normalt att elcyklar känner sig tyngre när de drar sig tillbaka, och det kommer att finnas subtila konflikter i navet när de skjuts framåt.

4. Elektriska trehjulingar bör förhindras att placeras på platser med fuktig luft, för hög temperatur och frätande gas, och för att förhindra kemisk korrosion av elektropläterade färgbord av metalldelar.

5. Den elektriska trehjulingen bör inte utsättas för sol och regn under lång tid för att förhindra att komponenterna i styrenheten skadas, vilket resulterar i driftfel och olyckor.

6. När du reser på regniga vägar på regniga dagar, djupet av det ackumulerade vattnet inte överstiger mitten av det elektriska hjulet. Om vägytans vattendjup överstiger mitten av elhjulet kan det elektriska hjulet sippra och orsaka problem.

7. Innan du startar den elektriska trehjulingen bör du kontrollera om batteriboxen är låst och om lamporna på displaypanelen är normala.

https://www.greenescooter.com