Underhåll och försiktighetsåtgärder för 3-hjulsfälgning, elektrisk scooter med sittplats

- Aug 27, 2018-

Den viktigaste punkten i den trehjuliga vikskytten är att titta på bilens batteriets storlek. Oavsett om det är äkta licensierat eller inte, oavsett om det är nytt eller gammalt, eftersom batteriet är kärnan i hela den elektriska trehjulingen, är hans bra Bad direkt avgörande livslängd och körkänsla för fordonet.

Är det bekvämt att behålla den trehjuliga vikningsspåraren? Det är bättre att ha motsvarande garantiservice vid köp av elbilar. Är det bekvämt att köpa och underhålla i alla områden? I detta avseende finns det faktiskt redan speciella underhållspunkter för elfordon, vilket kan vara mycket praktiskt för underhåll.

Den trehjuliga vikningsskoter är väldigt viktig när den används. Det är kvaliteten på hela bilen. Om hela fordonets plåt är för ljus, om det bär en viss vikt av artiklar, kommer det oundvikligen att vara överbelastat och orsaka skador på kroppen. skada.

Några försiktighetsåtgärder för användning av trehjulsviktiga skotrar på vintern

1. På vintern, på grund av det regniga och snöiga vädret, försök att parkera det inomhus för att undvika erosion av regn och snö, och hela skelettet kommer att traumatiseras.

2. Om det inte används ofta på vintern, rekommenderas att ta bort batteriet och placera det inomhus vid rumstemperatur.

3. Efter att ha använt den elektriska trehjulingen dagligen blir den mycket smutsig. Efter att ha satt det inomhus på vintern är det bättre att rengöra det först.

http://www.greenescooter.com/