Införandet av elektrisk skoter

- Jun 28, 2018-

Electric scooter (Bicman) är en ny form av skateboarding efter traditionell skateboard. Elektriska skotrar är mycket energi effektivt, snabbt ladda och ger lång räckvidd. Fordonet är vackert utseende, lätt att använda och säkrare att köra. För vänner som gillar livet praktiskt, är det definitivt ett mycket lämpligt val att lägga roligare liv.

Den elektriska sparkcykeln är billigt, Billigt, energisparande, 6 timmar av el att rida mer än 20 kilometer, upp till 32 mph, vilket är ett mycket lämpligt val för vänner i alla åldrar (> 12 år). Jämfört med elektrisk cykel, det är vackert, lätt att använda, och på grund av den låga tyngdpunkten av sätet, köra mer. Det är säkert. Därför den elektriska sparkcykeln har varit mycket populär utomlands, och har bara börjat växa fram i Kina under de senaste åren. Det förväntas att inom en snar framtid, elektriska skotrar blir en populär trend, och kommer säkerligen att leda till en trend om energibesparing.

Före och efter stötdämpning gör den perfekta dämpning effekt rider en verklig njutning. Uppgraderingarna sits dyna struktur, den öppna panelen ta batteriet är mycket bekvämt, cross-country bil handtaget, plus den vacker formen, kan du bli i fokus. Hela fordonet är känslan vacker, fashionabla, full av kraft, stark acceleration, bekväm körning och flexibel drift. Ramen fordon använder högkvalitativa och höghållfast stål, strukturerade och hårt tålig! I området i närheten finns det ett fällbart handtag nedanför styret. Så länge nästa pressen kan enkelt vika en andra veck; plats för demontering och höjdjustering tio hela fällbara processen kan enkelt åstadkommas inom 5 sekunder.


http://www.greenescooter.com/

e-scooters.jpg