Introduktion och princip för 64 superljus LED-takljus

- Jan 23, 2019-

De 64 superljusa LED-bakljusen innehåller effektivt lamporna och lamporna på baksidan av bilen. Bland dem är armaturens funktion att polymerisera och avge ljus från glödlampan och därigenom öka ljusstyrkan och intervallet för ljuset från glödlampan och ändra lampans färg genom armaturens färg. Det finns tre huvudtyper av glödlampor, en är en halogenlampa, den andra är en HID-billampa, och det finns en framväxande LED-billampa.

De 64 superljusa LED-bakljusen är ett innovativt bromsljus och bakljus med en lång LED-ljuskälla. Lampan är gjord av en diod, som är ljusare än en vanlig glödlampa och har ett snabbt svar. De 64 superljusa LED-bakljusen är en slags halvledare som kan omvandla elektrisk energi till synligt ljus. Det ändrar principen om glödlampor med glödlampa och energibesparande lampor med tre baser toner och använder elfältbelysning.

64 superljusa LED-baklyktor som signalerar andra fordon och fotgängare när bilen bromsas, vrids eller vrids. LED-baklyktor har utmärkt ljuskällaintensitet och bibehåller hög synlighet även i dimma.

https://www.greenescooter.com