Betydelse och livslängden för elektrisk skoter med fall för mat leverans urval

- Nov 01, 2018-

Val av batterier för avhämtning elfordon är mycket viktigt. Under normala omständigheter, kan dess bra batteri avsevärt minska konsumentens senare användning och underhållskostnader. Dess elektromagnetiska är uppdelad i blybatterier och litium-jon batterier, och priset på olika märken av batterier. Skillnaden är stor, och för litiumbatterier, skillnaden mellan de olika kategorierna är större, och prisskillnaden mellan den andra typen av batteri och den första typen av batteri är mycket olika. Det är svårt för det genomsnittliga mänskliga ögat att skilja mellan kvaliteten på batteriet, och priset på batteriet är mycket stor. Batteriet kan därför undvikas effektivt genom varumärket val av batteriet.

 

För att undvika att köpa förfalskningar, kan konsumenten av take-away elbilen välja inte att köpa batteriet i återförsäljaravtalet, men att välja batteri franchise byrån, för att säkerställa kvaliteten på batteriet. När det gäller batterier, är kvaliteten på laddaren också mycket kritisk. Många elfordon brand olyckor orsakas av kortslutning av laddaren. Laddaren inte bara påverkar direkt säkerheten, men också har en direkt inverkan på batteritiden. Många batterier har en livslängd på endast ett år, inte på grund av kvaliteten på själva batteriet, men eftersom konsumenterna har valt en laddare som inte är kvalificerad.

 

Batteriet i den take-out elbilen har överdebiterats för länge eller batteriets livslängd förkortas på grund till undercharge. Därför är att välja en kvalificerad laddare nyckeln till att säkerställa batteriets livslängd. Det rekommenderas att konsumenter väljer en hög kvalitet laddare, som kan garantera säkerhet och säkerställa batteriet. Livslängd, även om du spenderar 20 yuan på laddaren, välja en high-end laddare är mycket mer kostnadseffektivt än att bränna battery.http://www.greenescooter.com/