Hur man underhåller litiumbatteriet av EEG-litiumbatteri

- Dec 08, 2018-

Vi tänker ofta på att ladda batteriet efter att EEG-litiumbatteriet är fullt uttömt. eller kom ihåg att ladda när den används, är batteriet inte helt laddat och rinner ut; eller en eller två månader eller ännu längre Med en elbil kan du inte tänka på att ladda batteriet alls, det är de ogynnsamma användningarna för att förkorta batterilivslängden.

För att ladda batteriet med elektrisk litiumbatteri, om du vill behålla sin livslängd inom det normala intervallet eller förlänga användningen, måste du behärska den rätta vetenskapliga laddningsmetoden. För att försäkra dig om att du inte alltid laddar ut djupt, vänta inte tills du upptäcker att strömmen på instrumentpanelen är otillräcklig, eller till och med när den är helt uttömd, vill du ladda.

När du laddar upp det elektriska scooterbatteriet för litiumbatteri, försök att ladda det så snart som möjligt efter användning och försäkra dig om att batteriet används i tillräcklig mängd, så att batteriet blir bättre. Det nya batteriet tar inte lång tid på den första laddningen. Nu har laddningslampor med elektrisk litiumbatteri för lithium batterier nästan funktionaliteten av hopplampor, vilket indikerar att efter att det elektriska fullindikatorlampan lyser, stoppar det automatiskt laddningen. För att kunna vara på den säkra sidan är det emellertid nödvändigt att koppla ur strömförsörjningen i tid efter att lampan har byts i 1-2 timmar för att förhindra överladdning.

Det bör också noteras att om du inte använder el-scootern för litiumbatterier i en längre tid, var noga med att fylla i batteriet och låt det lagras vid full kapacitet. Eftersom batteriet är fulladdat laddas det automatiskt ut när det placeras där. När du använder den igen, var noga med att kontrollera batteriets tillstånd. Om någon av kraften redan är förbrukad, fyll på den igen.