Sammansättning, klassificering och användning av 48v Li-ion batteriladdare

- Mar 19, 2019-

48V litiumjonbatteriladdare används i elbilar, elverktyg, bärbara datorer, digitala och små bärbara elektroniska enheter och elektroniska enheter för laddning av batterier.

48V litium-ion batteriladdare

Generellt består den av ett hölje, en kraftomvandlingsdel, en laddningsdetekteringsdel, en laddningsskydddel och liknande. Dess utmatningstyp är ren DC eller pulserande DC.

48v litium-ion batteriladdare klassificering

48V litiumjonbatteriladdaren kan delas in i väggmonterad och skrivbordet via anslutning.

48v litiumjonbatteriladdare kan delas in i: laddare för nickelkadmiumbatteri, batteriladdare för nickelväte, nickel-zink batteriladdare, blybatteriladdare, litiumbatteri etc. enligt typen av laddningsbart batteri.

Laddaren med 48v litiumjonbatteri kan delas upp i en dedikerad laddare och en universalladdare enligt laddarens funktion.

Användning av 48v litiumjon batteriladdare

I allmänhet väljer du först typ, skyddstyp, utspänning och strömspecifikation för motsvarande laddare beroende på typ och spänning på det självuppladdningsbara batteriet och välj sedan laddaren som uppfyller motsvarande ingångsförhållanden enligt stadens spänning nätverk. Det är bäst att använda en helt intelligent batteriladdare.

 

www.greenescooter.com