Hur man behåller LED-strålkastaren för cyklar

- Mar 13, 2019-

Vissa bilägare rapporterar ofta att de ofta glömmer att sätta på strålkastarna när de kör ett fordon med självbelysande instrumentbrädor på natten, och vissa ägare reflekterar att på vissa strålkastare med adaptiva cyklar glömmer de att tända på strålkastarna. Dessa högteknologiska konfigurationer har minskat säkerhetsfaktorn för nattkörning.

Förare som kör med självbelysande instrumentpaneler uppmärksammar bilens strålkastare och instrumentpaneler på natten. Om instrumentbrädan är för ljus ber det dig att glömma att sätta på strålkastarna. Underhållet av LED-strålkastaren för cyklar kräver uppmärksamhet på lampans prestanda, eftersom det påverkar effekten av nattbelysning och påverkar körsäkerheten. Ljuset av högkvalitativa cyklar är en kraftfull garanti för säker körning.

Cyklarna måste underhållas rutinmässigt, batterierna måste bytas ut, bromsarna är bra, och samma strålkastare måste kontrolleras regelbundet för korrekthet och utbyte. I allmänhet minskas lampans glödlampa varje gång cykeln reser 20 000 km eller 2 år. Vid denna tidpunkt är det nödvändigt att gå till servicepunkten för inspektion. Om strålkastarens ljusstyrka är otillräcklig är det bäst att byta lampan i tid. Byt ut samtidigt för att hålla ljusstyrkan enhetlig.

https://www.greenescooter.com/