Så här laddar du tvåhjuliga elmotorer för första gången

- Aug 16, 2018-

Den nyinköpta tvåhjuliga elmotorn har samma laddningsåtgärder som den nyinköpta mobiltelefonen. Den första tvåhjuliga elektriska scootern kommer sluta strömma innan den första laddningen, men den kan inte användas. Eftersom fordonet inte är för fullt när det köptes nyligen kommer det inte att vara för lite, förutom gamla batterier eller sämre batterier. När du använder den ska du uppskatta det avstånd som du kan köra enligt uppskattningen av försäljaren, så att du inte har el eller slut på el. När batteriindikatorn har nått det sista nätet, överväga inte att köra, och du är redo att ladda.

Den elektriska scootern med andra hjul ska laddas för laddning under dagen, eftersom det är lätt att kontrollera laddningstiden under dagtid, så att batteriet inte blir överladdat och urladdat för första gången vilket gör det enklare för den första kemisk reaktion i batteriet är normalt. Eftersom batteriet inte har använts har det inte upplevt laddning och urladdning för att säkerställa normal drift av batteriet. Under normala omständigheter är laddningstiden cirka 5-6 timmar.

När den tvåhjuliga elektriska scootern laddas först kan laddaren generera värme snabbt och värmen är mycket hög. Därför, speciellt under sommarladdningen, bör laddaren inte placeras på föremål som är benägna att värma och bränna, och det är bäst att inte lägga den. På scooterns säte, säkra säkerheten.

http://www.greenescooter.com/