Hur kan den ledda strålkastaren för cyklar bibehålla ljusstyrka och livslängd?

- Mar 27, 2019-

Elbil underhåll Detta är ett ämne som alla har uppmärksammat på. Förutom det enkla rutinunderhållet hemma, är det också nödvändigt att fokusera på några nyckelkomponenter, såsom den ledda strålkastaren för cyklar. Först sätta stopp för dåliga kvalitetslökar. Lampans kvalitet är viktig eftersom det kommer att påverka nattbelysningen och påverka körsäkerheten. Den ledda strålkastaren för högkvalitativa cyklar är en kraftfull garanti för säker körning.

Elektriska fordon måste underhållas ordentligt, om batteriet behöver bytas ut och om bromsarna är bra. Samma ledd strålkastare för cyklar måste kontrolleras regelbundet för korrekthet och måste bytas ut i tid. Generellt sett kommer varje 20 000 km eller 2 års resa med elfordon att försvagas. Vid denna tidpunkt är det nödvändigt att gå till servicepunkten för inspektion. Om strålkastarens ljusstyrka är otillräcklig är det bäst att byta lampan i tid. Byt båda sidorna samtidigt för att bibehålla enhetlig ljusstyrka.

Lamporna på den ledda strålkastaren för cyklar är desamma som lamporna vi använder varje dag. De kommer att åldras med tiden ökning. Om de inte byts i tid, blir körningen farligare och risken för olyckor ökar. Stor. För bilens ägare är det dagliga underhållet av den ledda strålkastaren för cyklar därför mycket viktig, omhändertagande av ljuset och omtanke för livet.

www.greenescooter.com