Grönt och bromssystem för tvåhjuls självbalanseringsskoter med sittplats

- May 02, 2019-

Den tvåhjuliga självbalanseringsskoter med sittplats är väldigt grön när den används. Dess elbil drivs av ett batteri. Det är helt förorenande för miljön, helt grön och miljövänlig och kan användas flera gånger. Dessutom har motorn hög driftseffektivitet och lågt ljud och hög effektivitet, vilket minskar bullerföroreningen och sparar energi.

Den tvåhjuliga självbalanseringsskoter med sittplats har en liten vridradius som i viss mån är nära noll vilket gör den idealisk för användning i små utrymmen. Till exempel: stora köpcentra, tunntarmen, talangsmarknaden, verkstäder, etc.

Tvåhjulets självbalanseringsskoter med sittplats har inget bromssystem. Gyroskopet detekterar vinkelhastighetssignalen, accelerometern detekterar vinkelsignalen och kombinerar sedan för att erhålla den exakta vinkelsignalen hos tvåhjuliga elbalansbilen. Slutligen överförs den till mikroprocessorn med en enda chip för att göra PWM-modulen i mikroprocessorn med en chip. Styr motorn på bilens tvåhjuliga elbalans för att vända. Detta undviker energiavfall och undviker slitage på bromsbeläggen. När den traditionella bilen också kan få bromsfel, behöver den här situationen inte oroa sig för den tvåhjuliga elbalansbilen. Kontrollen är extremt bekväm, och den fram och bakåtgående rörelsen och körhastigheten för den tvåhjuliga elbalansbilen kan ändras endast genom fram- och bakåtlutning av kroppen, vilket är mer bekvämt och flexibelt än konventionell bil.

www.greenescooter.com